lördag 27 augusti 2011

Ett par dagar i London

Jag åker till London några dagar med jobbet. Kickoff och konferens står på programmet och en rockmusikal och lite promenad. London vibrerar av folk överallt och bilar och ljud och rörelse. Överallt hör man människor som låter som om de är med i en Carry On-rulle. Det är härligt. jag har inte vart här sen 1988. Men det är alldeles för ont om tid, så mycket att göra, så mycket att se.

Här konfererar vi oss på vårt hotell. Vi hälsar på våra nya medarbetare och tittar bakåt och framåt och på vad konkurrenterna har för sig.

Man måste ju äta fisk och chips när man är i London. På det här stället fick man en rejäl fisk och ölen smakar extra bra här även om det är svårt att hitta inhemsk öl ibland.

Utsikt från hotellrummet. För en stund kunde man tro att man vaknat upp i Pyongyang. Rummet var brittiskt smalt med märkliga lösningar för bad och toalett, men helt adekvat och okej.

Hyde Park. Här träffas dubbeldäckarna när de har lediga stunder.

Vi får ett klassiskt lätt engelskt regn över oss och allt ser ut som skall göra i mångmiljonstaden


Jag får komma tebaka helt enkelt så man helt kan fokusera sig på själva staden. Men den ligger ju kvar ett till misstänker jag.

1 kommentar:

Cilla sa...

Åååhhh fantastiska London! Jag vill tillbaka nu!!