onsdag 27 april 2011

Mobilt skifte

Jag tyckte tydligen att det var en bra idé att slänga mobiltelefonen i köksgolvet härom dagen, så jag vart nödsakad att införskaffa en ny mobil telefoneringsenhet.

Efter att ha spenderat säkert flera minuter i telefonaffären föll valet på en enhet av modellen Samsung 5230 som såg rekorderlig ut samtidigt som den betingande ett tresiffrigt belopp till skillnad från många av de andra som hade mycket mer aggressiva prislappar.

Klicka på bilden så får ni se hur man krängde rockklassiker 1973

Det viktigaste med en mobil telefonenhet är vad man har för bakgrundsbild på den. Här har jag just installerat en promo-affisch till Iggy & Stooges LP Raw Power som ger ett anständigt intryck till den lilla apparaten.

Efter att man installerat bakgrundsbild tar man itu med apparna. Man klickar ur de man inte har så stor användning för, så slipper man se de mer.

Man kan ringa på den också, och spela till exempel Graveyards senaste skiva i den. Apparna, eller Widgets som det heter på koreanska är helt frikopplade från Microsofts eller Apples jobbiga hantering. Allting är utvecklat i JAVA ™, så kallad Öppen Källa

Vi får se om den här krabaten överlever det hårda liv som väntar den, men den verkar rätt pigg faktiskt

Inga kommentarer: