tisdag 29 juni 2010

Nästan ingen ser på Ingen Bor i Skogen

Det är synd och skam att nästan ingen ser SVTs satsning Ingen bor i skogen. Enligt mätningar väljer sju gånger fler människor att umgås med en repris av Cleo och 15 gånger mer människor beser en av de sämre matcherna i Fotbolls-VM.

Kanske den här presentationen av programmet kan locka en handfull tittare till.

Ingen bor i Skogen - Karaktärerna i serien

Foto:  Petrus SjövikJens Persson, god lyssnare och nybliven särbo. Ofrivillig innehavare av mycket "egen tid", något han valt att spendera på byggandet av sitt hemmabiosystem.

Jens spelas av Olof Wretling.Foto:  Petrus SjövikLars Stenberg, självutnämnd lustigkurre och adonis. En sjukpensionär som spenderar sin tid med att titta på "Fråga doktorn" och vänta på att dottern Monika skall komma ut från sitt rum.

Lars spelas av Sven Björklund.


Foto: Petrus SjövikHans-Erik "Geggan" Nordin, ensamstående skolvaktmästare med eget skrotupplag och en okontrollerbar inre vrede. Har på eget initiativ bosatt sig i hundkojan.

Geggan spelas av Mattias Fransson.Foto: Petrus SjövikGustav Svensson, kulturintresserad narkosläkare med sommarnöje på Österlen. Kan på grund av en djupgående empatistörning inte föreställa sig varför hans fru lämnat honom.

Gustav spelas av Carl Englén.Foto: Petrus  SjövikKatla, nycirkusartist och innehavare av en hyresrätt med nya Borosantapeter. Bor enligt egen utsago egentligen på ett annat, mycket mer provocerande ställe. Kanske Centraleuropa?

Katla spelas av Olof Wretling.Foto:  Petrus SjövikMikal Hjort, kvarglömd medlem av nedlagd subkultur. Förbereder sig fysiskt och mentalt för dagen då hans liv äntligen skall ta en vänding till det bättre.

Mikal spelas av Mattias Fransson.Foto: Petrus SjövikAgneta Fagervall-Olsen, livsbejakande tvåbarnsmor, med ett starkt engagemang i samhällsfrågor som kan gynna henne själv.

Agneta spelas av Sven Björklund.
Foto:  Petrus SjövikDanne Hansson, har skaffat sig ett eget boende i en bil och driver därifrån en hjälporganisation på enmansbasis.

Danne spelas av Carl Englén.


Sänds i SVT2 måndagar 21:30 med repriser här och där under veckan

Inga kommentarer: