torsdag 12 november 2009

Vellinge Kommun

Vi kan inte längre acceptera de gränslösa provokationerna från vårt inre grannland Vellinge Kommun.
Vi måste skydda vårt ärorika folk från detta ondskans municipalsamhälle.
Allt för länge har vi förpestats av dessa inavlade barbarer och deras inskränkta inställning till allt som vi andra världsmedborgare högaktar och hyllar som värde av liv.

Stegvis måste vi kväva cancersvulsten i sitt eget träck

Jag föreslår en hastigt utförd operation, precist och utan tvekan enligt följande

1. Vi börjar med att helt avbryta alla former av diplomatiska kontakter med den avskyvärda regimen i Vellinge. Detta sker samordnat från Konungariket Sverige, den Europeiska Unionen, FN och allt man kan tänka sig

2. Vi avbryter också allt ekonomiskt och handelsmässigt samarbete på alla plan med omedelbar verkan

3. Vi bygger en mur helt omslutande kommunen enligt modell DDR. I direkt anslutning på den svenska sidan byggs omfattande flyktingläger som en första anhalt för avhoppande Vellingebor i deras inslussning till det svenska samhället. Utöver omvärldskunskap presenteras även de för Vellinge-borna helt okända begreppen "Empati", "Solidaritet" och "Vanligt jävla förnuft" Även ensamma ungdomar och barn välkomnas och integreras i Sverige enligt modellen.

4, Vi gräver upp alla vägar som leder till Vellinge, tar ner alla skyltar som visat vägen och utplånar kommunen från alla officiella kartor. Kommunen ersätts med ett skyddat naturreservat så skyddat att ingen någonsin får gå in i det.

5. Vi fortsätter ta emot flyktingar och avhoppare från kommunen men officiella representanter för regimen som försöker hindra flyende eller i huvud taget visar sig utanför zonen kastar vi ruttna pommes frites på tills de viker av tillbaka till sin svinstia.

6. Sedan väntar vi

7. Vi väntar tills de sista moderata nazisterna svultit ihjäl alternativt gnabbat ihjäl sig över vems trädgårdsgång som inte är exemplariskt krattad enligt Vellingsk tradition.

8. Därefter sanerar vi den gamla bruna fascistkommunen, tvättar bort hatet, idiotin och det självgoda vellingska föraktet och fyller det med riktiga människor och återbördar området till det övriga moderlandet

9. Men vi skall aldrig glömma, för var som helst kan ett nytt Vellinge visa sitt vidriga tryne om vi inte håller efter inskränktheten, inaveln och den rena dumheten

Inga kommentarer: